1000x100 piacvezeto statikus ok2

Az Atmediát választotta partneréül a History Channelt is üzemeltető A+E Networks UK. 2017. április 1-től Magyarországon elinduló hirdetésértékesítési tevékenységében a média-kereskedőház támogatja majd, amelynek portfóliója 36 csatornájára bővül.

Az Atmedia a spot megjelenések, ezen belül a márkatartalmak és a műsorszponzorációk értékesítése terén képviseli majd a csatornát.

Luke Duffy, az A+E Networks UK hirdetésértékesítési részlegének alelnöke elmondta: „Magyarországot fontos piacunknak tekintjük, ezért a hirdetésértékesítési tevékenység itteni elindítása igen jelentős lépés az A+E Networks UK életében. Az elmúlt évek során az Atmedia jelentős piaci részesedést szerzett mind a nézői elérés, mind a reklámbevétel tekintetében, ezért meggyőződésünk, hogy kiváló partnerünk lesz a HISTORY csatornánkkal kapcsolatos kreatív és kereskedelmi elképzeléseink megvalósításában.”

Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezetője kiemelte: "Büszkék vagyunk arra, hogy az A+E Networks UK a History Channel esetében minket választott hirdetésértékesítési partneréül. Ez az új partnerség mind a magyar piac, mind a sales house szempontjából fontos esemény.”

Magyarországon a HISTORY csatorna az RCS&RDS (DIGI), a UPC, a UPC Direct szolgáltatókon, valamint 2017. január 1-től a Magyar Telekom kibővített alapcsomagján keresztül érhető el.