1000x100 piacvezeto statikus ok2

A DIGI-nél is elérhetőek a TV2 Csoport csatornái, amelyeken vadonatúj saját gyártású műsorok, sztárokkal visszatérő event show, blockbuster filmek, országos sorozatpremierek és egy szuperprodukció szerepelnek tavasszal.

A TV2 Csoport számos csatornája elérhetővé válik a DIGI ügyfelei számára is. A megállapodásnak köszönhetően 2017 februárjától a csatornacsalád csaknem összes adója megtalálható mindegyik nagy szolgáltató kínálatában. A 2016-ban kötött terjesztési megállapodások eredményeként már az idei év első hónapjában jelentős lefedettség-növekedést tudnak felmutatni az új csatornák.

Számos hazai gyártású új műsorral és országos televízió premierrel jelentkezik idén a TV2 Csoport. A tavaszi újdonságokat bemutató tájékoztatón Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója elmondta, hogy a cég minden eddiginél magasabb közönségarányt ért el már januárban is teljes napon, a kereskedelmileg fontos 18-59-es célcsoportban. Minden eddiginél szorosabb a verseny a TV2 Csoport és az RTL Magyarország között. Dirk Gerkens hangsúlyozta, hogy céljuk változatlan: piacvezetővé válni.