Space boy1000x100 hungarian

Immár a Microsoft Gold Partner Datacenter Competency minősítést is a magáénak tudhatja az Invitech Solutions adatközponti területe.

A két cég együttműködése sokkal korábbra nyúlik vissza, mint a most megszerzett tanúsítvány szigorú feltételeinek teljesítése. Az vállalat már tavaly megállapodást kötött a Microsofttal annak érdekében, hogy a saját adatközponti és felhő megoldásait a Microsoft Cloud Platform szolgáltatásaival ötvözve, rugalmasabb szolgáltatásokat tudjon nyújtani ügyfeleinek.

„A nemzetközi trendeket követve, hazánkban is terjednek a felhő alapú megoldások, illetve folyamatosan nő az adatközponti szerverelhelyezés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások iránti igény. Azonban az ilyen jellegű megoldások iránt érdeklődő cégek nagyon komoly tanúsítványokat követelnek meg a potenciális szolgáltatóktól, ami érthető is, hiszen szigorú adatvédelmi és biztonsági szempontoknak kell megfelelni, továbbá egyre speciálisabb szakértelmet követel meg ez a terület. Társaságunk számára azért is olyan fontos a különböző tanúsítványok és partneri minősítések megszerzése, hogy ne csak saját eredményeinkkel és tapasztalatainkkal támasszuk alá szolgáltatásaink magas színvonalát, hanem a független szakértők véleménye is garancia legyen erre” – nyilatkozta Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezetője.

Az Invitech Solutions más gyártókkal is kiváló partneri viszonyt ápol, számos elismeréssel rendelkeznek a felhőtechnológián alapuló szolgáltatásai is. A távközlési szolgáltatók közül pedig a társaság kapta meg elsőként a ma még egyedinek számító, MEF CE 2.0 nemzetközi minősítést, amely a társaság egyedülálló Carrier Ethernet hálózatfejlesztési programjának is elismerése.