Space boy1000x100 hungarian

Március végére több RTL Klubos sikerműsor is befejezi tavaszi etapját, a csatorna nézői ugyanakkor ezután sem maradnak hazai gyártású műsorok nélkül, az új műsorok miatt azonban az eddig megszokott műsorstruktúrán változtat az RTL Klub.

A Keresem a családom március 21-én, A mi kis falunk március 23-án, míg a Gyertek át! március 24-én zárja évadát, így március 27-től megváltozik az RTL Klub délutáni műsorrendje. A Story Extra című sztármagazin fél órával korábban lesz látható, utána jön a Fókusz, viszont 18 órától, a megszokott időpontban jelentkezik az RTL Híradó.

A főműsoridőben is lesz változás: minden hétköznap az RTL Híradó után jön A Konyhafőnök VIP, melyben 26 sztár bizonyíthatja be, hogy a gasztronómiában is profi és esélye nyílik a konyhafőnök cím megnyerése mellett a 10 millió forintos fődíjra is. A csatorna napi sorozatai ezért később kerülnek képernyőre, illetve az RTL Hírigazgatóságának háttér és magazinműsorai, vagyis a XXI. század és a Házon kívül az új műsorstruktúrában kedden, illetve szerdán is késő este kerülnek képernyőre.

A sorozatfüggőknek továbbra sem kell lemondaniuk kedvenceikről, jönnek az ismert szériák újabb évadjai, és péntekenként új, az RTL Klubon még nem látott epizódokkal tér vissza a Showder Klub. Hétvégenként és ünnepnapokon pedig igazi családi blockbuster filmeket vetít az RTL Klub.