Space boy1000x100 hungarian

Együttműködési megállapodást kötött egymással az Antenna Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem Győrben. A megállapodás a Felek hallgatókkal, oktatással, kutatási projektekkel és egyetemi rendezvényekkel kapcsolatos együttműködésének kereteit adja meg.

Az együttműködés részeként az Antenna Hungaria támogatja a BSc, MSc és PhD hallgatók szakirányú továbbképzését, hozzájárul a hallgatók gyakorlati ismereteinek bővítéséhez a műsorszórás, távközlés, távközlés-informatika és streaming területén. Az Antenna Hungaria tevőlegesen részt vesz a hallgatók gyakorlati képzésében, valamint az Egyetemen működő tudományos diákköröket be kívánja vonni a szakmai munkájába. A Felek célul tűzték ki az Antenna Hungaria diplomás szakember-utánpótlásának biztosítását is. Az együttműködés keretében az Antenna Hungaria anyagi támogatásával lehetőség nyílik hallgatói ösztöndíjak alapítására.

A megállapodás tartalmazza az Antenna Hungaria és a Széchenyi István Egyetem közös kutatási tevékenységeinek főbb területeit, melyek például a vezeték nélküli szolgáltatások, különösen a digitális és analóg műsorszórás, a multimédiás szolgáltatások, illetve távközlési kommunikációs hálózatok.