Space boy1000x100 hungarian

Toth Monika 2Áprilistól új vezető kerül a tartalomszolgáltatási csapat élére az Invitelnél Tóth Mónika személyében. A szakember a UPC-től érkezett az Invitelhez, de a cég nem ismeretlen számára, hiszen korábban már több pozícióban is dolgozott a távközlési társaságnál.

Tóth Mónika mintegy másfél évtizedes szakmai tapasztattal rendelkezik a telekommunikációs szektorban. Ez időszak alatt számos területen kamatoztatta tudását, többek között a termékfejlesztés, a tartalombeszerzés, valamint a marketing területén.

Az Invitelnél Tóth Mónika elsősorban a televíziós tartalmakkal kapcsolatos tárgyalásokért és szerződéskötésekért lesz felelős, ezen túlmenően feladatkörébe tartozik a tartalommenedzsment csapat munkájának irányítása és az éves programming stratégia kidolgozása, megvalósítása.

Tóth Mónika a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerzett közgazdász diplomát, szakmai pályafutását az Invitel jogelődjének számító Vivendi Telecomnál kezdte gyakornokként. 2011-től foglalkozik tartalom menedzsmenttel, termék- és szegmens menedzseri tapasztalatait az Invitelnél, a Telenornál és a UPC-nél szerezte. Az Invitelhez történő csatlakozása előtt a UPC Programming és Content Managereként vett részt a vállalat életében.