Space boy1000x100 hungarian

Robert Hauber2A Magyar Telekom Igazgatósága Dr. Robert Haubert választotta meg a testület elnökévé, aki a Deutsche Telekom európai szegmens gazdasági vezetője. Változás történt a Kommunikációs igazgatóság élén is.

A Magyar Telekom Igazgatóságának korábbi elnöke, a Kerstin Günther 2017. április 7-i hatállyal lemondott igazgatósági tagságáról. Dr. Robert Haubert a 2017. április 7-i közgyűlés választotta meg.

Dr. Robert Hauber 10 évvel ezelőtt csatlakozott a Deutsche Telekom Csoporthoz, ahol több vezető pozíciót töltött be, így többek között volt a T-Mobile Czech Republic Igazgatóságának tagja, majd később a Slovak Telekomnál gazdasági vezérigazgató-helyettes, az Ügyvezető Bizottság alelnöke és igazgatósági tag. 2016. július óta Dr. Robert Hauber a Deutsche Telekom európai szegmens gazdasági vezetőjeként az európai szegmens gazdasági menedzsmentjéért felel.

A Magyar Telekom csoport kommunikációs igazgatója, Bánhegyi Zsófia március 31-én távozott a cégtől. Karrierjét a Magyar Turisztikai Ügynökség Marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyetteseként folytatja április 3-tól.

SzaboBelaUtódja Szabó Béla, a DDB jelenlegi stratégiai és innovációs igazgatója lesz. Ő 2017. május 15-től tölti majd be a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatói szerepkörét és irányítja a társaság csoportszintű kommunikációs tevékenységét, így márkamenedzsment munkáját, szponzorációs és rendezvény tevékenységét, külső és belső kommunikációját, valamint médiastratégiáját.