Space boy1000x100 hungarian

A Magyar Kábelkommunikációs Szövetség a tavaszi Közgyűlését és Szakmai Konzultációs Nap rendezvényét 2017. május 14-16-án tartja a Club Tihanyban.

A vasárnapi napon az E-közmű kerül a középpontba, előadást tart Gyertyánági András a Lechner Lajos Tudásközponttól, az NMHH képviseletében Szabó Tibor beszél a Hírközműről, majd a KIFÜ képviselője a HTMR rendszerekről.

Az előadásokat követően, a kábelszolgáltatók gyakorlati bemutatón vehetnek részt, ahol az E-közmű adatfelvételi rendszerének kialakításában közreműködő cégek mutatják be ajánlataikat. Késő délutántól a megszokott szabadidős programok várják a résztvevőket.

A hétfői napon az éves Közgyűlés keretein belül, az Elnökség 2016-os munkabeszámolója, majd a 2017-es költségvetés elfogadása kerül napirendre. Az MKSZ köszönete jeléül átadja a Hűségdíjakat az 5-10-15 éve a szövetségbe tartozó tagjainak. A Közgyűlés végén tisztújító választásra kerül sor.

A délután folyamán a Digitális Jólét Program és SZIP projektről szóló fórum keretében Deutsch Tamás miniszteri biztos tart előadást az idei év várható fejleményeiről. Ezt követően a szakma aktualitásairól szóló előadásokon és kiállításon vehetnek részt a vendégek.