Space boy1000x100 hungarian

A UPC nagy hangsúlyt fektet a felhasználói élmény javítására, ezért folyamatosan újabb innovatív megoldásokkal bővíti választékát. Tavaly új csatornákkal – köztük számos HD minőségű csatornával – bővült a társaság digitális kábeltévé kínálata, miközben az olyan korszerű, nagy hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások felhasználóinak száma is folyamatosan emelkedik, mint a MyPrime és a Horizon Go.

„Világos és ambiciózus üzleti stratégiánknak köszönhetően mind az előfizetések száma, mind az árbevétel tekintetében erős növekedést értünk el a 2016-os évben, és ez reményeink szerint folytatódik az idén is. A legutóbbi üzleti mutatók és ügyfél-elégedettségi kutatások is azt bizonyítják, hogy a felhasználói élmény javításába és a hálózati fejlesztésekre fordított erőfeszítéseink eredményesek voltak. Éppen ezért a jövőben is további beruházások révén fejlesztjük hálózatunk minőségét és lefedettségét, valamint újabb innovatív megoldásokat vezetünk be annak érdekében, hogy ügyfeleink még jobban kihasználhassák a szupergyors hálózatunk nyújtotta lehetőségeket” – nyilatkozta Robert Redeleanu.

(A UPC Magyarország és a UPC Románia vezérigazgatója interjút adott a Média-Kábel-Műholdnak, ami a lap májusi számában jelenik.)