BASKUPa9201120TIP20-20ICF209Új sorozatokkal és műsorstruktúrával frissült április végétől a Megamax, a fiatalok csatornáján olyan, világszerte ismert szériák mutatkoznak be, mint a Casper, a gyűjthető figurák alapján készült Gormiti, a Plankton Invasion, vagy az NBA világsztár kosárlabdázót is szerepeltető Basketeers.

A Megamax legnagyobb újdonsága a hétvégenként 09:00-10:30 óra között látható sporttartalmakat bemutató műsorsáv. Az itt sugárzott Galactik Football, korábbis sikerei nyomán továbbra is biztos pontja lesz a hétvégéknek. Mellette bemutatkozik a Supa Strikas és a Street Football csapata, továbbá a Spike Team röplabda csapat és a Basketeers. Ez utóbbi sorozatban szerepel a belga származású francia profi kosárlabdázó NBA sztár, Tony Parker is.

A Megamaxon délután 5-től 6-ig a humoré a főszerep. A Plankton Invasion sorozatban az apró tengeri élőlények próbálják meghódítani a világot, miközben a környezetvédelem fontosságára is felhívják a fiatalok figyelmét. Az akció műfaj fő képviselője a Transformers című sorozat. Este 8 órától egy órán át élőszereplős, többek között a BBC által gyártott műsorok kerülnek adásba a csatornán, többek között a mágikus állatokat felvonultató Shoebox Zoo, és az angol televíziózás legdrágább gyermeksorozataként is ismert, világhírű Roman Mysteries.

A Megamax elérhető a UPC, Magyar Telekom, Invitel, Vidanet, Molnár Elektronika, Tarr, Hello Digital és Vác Város platformjain, valamint SVoD-ban a Magyar Telekom előfizetői számára.