FARM2021 Zsolti Jolly MKM 1000x100

A megújulás jegyében indította az idei évet az ACE Telecom. A magyar internet-szolgáltató dinamikus, modern arculattal és az online kapcsolattartást még inkább támogató új honlappal várja ügyfeleit.

Az új oldalon könnyen áttekinthető struktúra, informatív szolgáltatás-leírások, valamint szemléletes, egyben szórakoztató videók várják a látogatókat. Megújult az online ügyfélszolgálat, és olyan új funkciók is elérhetőek a weboldalon, például a Speedtest segítségével például bárki megmérheti internete letöltési és feltöltési sebességét, a Wifi Hotspot pedig ingyenes wifi hozzáférést biztosít. Az új weblappal egyidőben elindult az ACE Telecom Facebook oldala is, ahol számos színes hírt, érdekes információt olvashatnak a rajongók az internet világáról. „Az ACE Telecom célja, hogy 2012-ben tovább bővítse ügyfélkörét. A megújult arculat, az új honlap és a Facebook oldal kulcsfontosságú támogatást jelent ebben. Segítenek ugyanis eljuttatni szolgáltatásaink hírét leendő ügyfeleinkhez – mondta el a Hírlevélnek Strelisky Ádám ügyvezető igazgató.

 

 

Tisztelt Látogató!

25 év telt el azóta, hogy megszületett a Média-Kábel-Műhold, a profiljában első és mindmáig egyetlen szakmai folyóirat. Negyedszázad elteltével a kiadó úgy döntött, befejezi munkáját. A lap a jövőben már nem jelenik meg, és az idén, 2021 végén ez a weboldal is megszűnik.

Eddigi tevékenységünk összefoglalásaként a kábeltelevíziózás hazai történetét feldolgozó jubileumi kiadványt jelentettünk meg. A 220 oldalas kötetben az elmúlt 25 év legfontosabb eseményeit és eredményeit foglaljuk össze a lapban megjelent cikkek alapján. Hűséges előfizetőinknek és a kiadványt előzetesen megrendelő partnereinknek már eljuttattuk a kötetet. (Ebből ízelítőül itt látható néhány oldal.) 

Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmüket.

A szakma minden szereplőjének sok sikert kívánunk a következő 25 évre!

 MKM25 Borito