FARM2021 Zsolti Jolly MKM 1000x100

A korábbi Keleti Kopók című sorozata után a Discovery Networks ismét régiónkban forgatott, hogy bemutassa a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság háttérmunkálatainak részleteit. A műsor a házigazdák, Lengyelország és Ukrajna előkészületeit követi nyomon: megtudhatjuk, hogyan épültek fel a hatalmas tömegeket vonzó, várva várt futballeseménynek méltó helyet biztosító helyszínek. Az EB 2012: tervezőasztaltól a kezdőrúgásig című kétrészes dokumentumfilm júniusban lesz látható a Discovery Channel műsorán.

 

 

Tisztelt Látogató!

25 év telt el azóta, hogy megszületett a Média-Kábel-Műhold, a profiljában első és mindmáig egyetlen szakmai folyóirat. Negyedszázad elteltével a kiadó úgy döntött, befejezi munkáját. A lap a jövőben már nem jelenik meg, és az idén, 2021 végén ez a weboldal is megszűnik.

Eddigi tevékenységünk összefoglalásaként a kábeltelevíziózás hazai történetét feldolgozó jubileumi kiadványt jelentettünk meg. A 220 oldalas kötetben az elmúlt 25 év legfontosabb eseményeit és eredményeit foglaljuk össze a lapban megjelent cikkek alapján. Hűséges előfizetőinknek és a kiadványt előzetesen megrendelő partnereinknek már eljuttattuk a kötetet. (Ebből ízelítőül itt látható néhány oldal.) 

Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmüket.

A szakma minden szereplőjének sok sikert kívánunk a következő 25 évre!

 MKM25 Borito