A 21. század televíziónézői igényeinek megfelelően megújul a Filmmúzeum és a Zone Romantica. Régi értékeit is megtartva, július 2-ától Film Mánia és Film Café néven sugároz tovább a Chello Central Europe két filmcsatornája.

A két új filmcsatorna a hollywoodi kasszasikerekre és stúdiótartalmakra koncentrálva népszerű filmek és sorozatok kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja aktuális tartalommal, a hazai nézői igényekhez szabva. Az akciófilmtől a romantikus drámáig minden műfaj megtalálható lesz a két csatorna kínálatában, így a család minden egyes tagjának minőségi szórakozást tud nyújtani. A július 2-án induló Film Mánia és Film Café minden este bemutat egy-egy premiert, a nézők júliusban 60 új filmet láthatnak a két filmcsatornán.

Málnay B. Levente, a Film Mániát és Film Cafét működtető Chello Central Europe vezérigazgatója elmondta: „Fontos lépéshez érkeztünk a filmcsatorna-portfóliónk megújulásával, alapelvünk, hogy a két új csatornán minőségi tartalmat közvetítsünk. A Film Mánia a világ legnagyobb stúdióinak filmjeit tűzi műsorra, megőrizve a Filmmúzeum örökségét és értékeit, a Film Café pedig elsősorban hölgyeknek kínál igényes szórakozást és könnyed kikapcsolódást. Célunk, hogy a hazai nézők igényeihez igazodva változatos, friss műsorokat kínáljunk, valamint szem előtt tartsuk a kulturális értékek közvetítését”.