Javorniczky AronJavorniczky Áron tölti be 2012. május elsejétől az Invitel újonnan létrehozott, stratégiai és kiemelt projektek vezérigazgató-helyettesi pozícióját. A közgazdász végzettségű szakember, részben további feladatkörét folytatva az általános stratégiai feladatokon túl, az M&A és a kiemelt projektek vezetéséért felel a jövőben.

Javorniczky Áron közel nyolc éve dolgozik a vállalatnál, az elmúlt években stratégia, üzletfejlesztés és egyben operatív menedzsment területeken dolgozott fontos pozíciókban. A vállalat e tapasztalatokra alapozva a szakember segítségével még hatékonyabbá kívánja tenni lakossági, nagykereskedelmi és nagyvállalati üzletága működését.

„Az Invitel tovább erősíti pozicióját a magyar média- tele- és infokommunikációs piacon, melynek keretében hálózatát, termékportfólióját jelentősen fejleszti, partneri kapcsolatait erősíti, területi lefedettségét bővíti és belső működését optmalizálja. Ezeknek a komplex feladatoknak a magas szinten összefogott tervezését és megvalósítását tekintem kiemelt célomnak, hiszen mindez elengedhetetlen cégünk sikeres működése szempontjából” – fogalmazott kinevezése kapcsán Javorniczky Áron, az Invitel új stratégiai és kiemelt projektek vezérigazgató-helyettese.