Új csatornák, nyereményjátékok, kódolatlan prémium csatornák – ilyeneket kínált a előfizetőinek tavaly a UPC Direct. És ez folytatódik az idén.

12 új csatornával gazdagodtak a UPC Direct előfizetői a tavalyi évben, így megtalálhatják a számukra érdekes műsorokat többek közt a FOX, Filmbox Extra HD, Film+2 csatornákon, a Spíler TV-n vagy a kisebbek a Kiwi TV-n.

A társaság olyan kiegészítő szolgáltatásokkal is színesítette kínálatát, mint a Stingray mobilalkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók bárhol és bármikor élvezhetik kedvenc zenéiket mobileszközeiken. A FilmBox és a UPC Direct együttműködésének eredményeképpen bevezetett FilmBox Live tévés alkalmazással pedig a FilmBox Pak előfizetők élőben megtekinthetik, valamint visszajátszatják a FilmBox Pak csatornák műsorait, hozzáférhetnek a kizárólag az alkalmazásban elérhető 6 élő csatornához, továbbá a FilmBox videotárában található több mint 1000 filmhez is.

A 2016-os labdarúgó Európa-bajnoksághoz kapcsolódó játék során a UPC Direct 23 nyereményt osztott ki a résztvevőknek, a főnyeremény pedig egy HD televízió volt. Összességében pedig több mint 180 nyereményhez juthattak a közösségi felületein zajló játékok szerencsés nyertesei.

Összesen 130 kódolatlan napot kínált előfizetőinek 2016-ban a UPC Direct. A 7 kódolatlan időszaknak köszönhetően az előfizetők díjmentesen próbálhattak ki olyan prémium csatornákat, mint az AXN, a FilmBox csatornái, és az HBO, emellett a Stingray Christmas tematikus műsoraival hangolódhattak az ünnepekre a karácsonyi időszak alatt.

A műholdas szolgáltató 2017-ben is hasonló ajánlatokat ígér ügyfeleinek.