Több tévéprogramot nézhetnek összességében a műsorterjesztők előfizetői, de a csatornakiosztások változásának áldozatai is lesznek.

A TV2 Csoport tavaly jelentősen kibővült csatornacsaládjának minden tagja megtalálhatóvá válik a nagyobb szolgáltatók választékában, így a UPC Direct, a PR-Telecom és a Magyar Telekom csomagjaiban is. A UPC Magyarország digitális kábeltelevízió szolgáltatásában már indulástól, a Telenor MyTV kínálatában decembertől elérhetőek a TV2 Csoport csatornái. A TARR kábeltelevízió és TARR MobilTV, valamint az Invitel digitális kábeltelevízió és IPTV 2017 januártól minél szélesebb ügyfélkörhöz juttatják el a TV2 Csoport portfólióját. Az Antenna Hungária MindigTV Extra szolgáltatásában a korábbi Spíler TV mellett 2017 januárjától további két új csatornával bővül a kínálat.

A DIGI és a Discovery Networks megállapodott együttműködésük kibővítéséről: a DIGI az Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD mellett a Discovery Channel és TLC csatornákat is kínálja ügyfeleinek. Az új megállapodás értelmében a Discovery Channel, az Eurosport és a TLC tartalmai elérhetőek lesznek a DIGI mobil eszközökön is nézhető televíziós szolgáltatásán, a DIGI Online-on is.

A Magyar Telekom január 16 és január 31-e között kódolatlanul elérhetővé teszi az Eurosport 1 és az Eurosport 2 sportcsatornákat szinte minden digitális tv előfizetőjének a Discovery Communications Europe-pal együttműködve. (A csatornanyitás a közszolgálati csomaggal rendelkező ügyfeleket nem érinti.)

Januártól elindult a FOX HD csatorna, amely egyelőre három televíziós szolgáltatónál, a PR-Telecom, a Tarr Kft. és a Pick-Up Kft. kínálatában érhető el. Tartalma megegyezik a FOX csatorna programjával.

(A műsorterjesztők kínálatnak változásáról részletes cikk jelenik meg a Média-Kábel-Műhold 2016. februári számában)