A médiapiac 36 meghatározó szereplője értékeli a 2016-os évet, és mondja el, hogy mit vár 2017-től, a Média-Kábel-Műhold 2016. decemberi számában. Íme, egy kis ízelítő, ezúttal a médiaszolgáltatóktól.

VidusGabriella2 RTL2017-re nem lehet más célunk, mint a piacvezetői pozíciónk megtartása. Erre jövőre is minden esélyünk megvan, hiszen az RTL Klub főműsoridős eredményei megkérdőjelezhetetlenek, a kábeles portfóliónk is erős csatornákból áll. (Vidus Gabriella vezérigazgató, RTL Magyarország)

DirkGerkens TV22017-ben célunk, hogy jelentős mértékben tovább növeljük portfóliószintű közönségarányunkat, amit további tartalmi fejlesztésekkel, valamint a csatornák technikai lefedettségének növekedésével fogunk elérni. (Dirk Gerkens vezérigazgató, TV2 Csoport)

Vaszily Miklos MTVAStratégiai célunk a portfólió további erősítése, azaz a tartalom minőségének folyamatos fejlesztése – ez vonatkozik a rádiós, a televíziós és az online platformra egyaránt. (Vaszily Miklós vezérigazgató, MTVA)

Rossiter2 SPTStabilizáltuk a portfólióinkat, a fejlesztés pedig elkezdődött mind a lineáris, mind a non-lineáris platformokon. Céljaink jövőre sem változnak: legfontosabb számunkra portfóliónk piaci részesedésének további növelése. (John Rossiter, az SPT Networks közép-európai régiójáért felelős ügyvezető igazgató)

BartoszWitak VIMNKarakteres, tiszta profilú brandekből tudatosan építettük fel a portfóliót az évek során, hogy egy változatos, színes csatornacsaládot hozzunk létre, amely széles érdeklődési kört tud lefedni, minden fontos célcsoportot elérve. (Bartosz Witak, a Viacom International Media Networks CEE alelnök ügyvezető igazgatója)

HajosBalazs AMCMeggyőződésünk, hogy az elmúlt évek, évtizedek során már bizonyított márkáink, kiváló csapatunk és tulajdonosunk segítségével a következő évek kihívásai mellett is meg tudjuk őrizni pozícióinkat, és további bővülést tudunk elérni. (Hajós Balázs közép-európai terjesztési igazgató, AMC Networks International – Central Europe)

KovacsTamas ATV2017-ben a letisztult műsorstruktúránk kereteiben, a nézői élményt szem előtt tartva tovább fejlesztjük programkínálatunkat. Műszaki fejlesztéseinkkel sem fogunk leállni. (Kovács Tamás vezérigazgató, ATV)

FulopTamas SPIA jövő évre szóló célkitűzéseink között szerepel folytatni a prémium szegmensben történő növekedésünket, valamint a FilmBox Live ügyfelek számának további növelése. (Fülöp Tamás, az SPI regionális igazgatója)

CsullogSandor TMGAzt láttam visszaigazolni, hogy könnyű feledtetni a gondokat, ha a figyelmesség nem a modorosságot takarja, ha a gesztusaink őszinték, s ha a kölcsönös tisztelet alapérték marad. (Csüllög Sándor terjesztési igazgató, Tematik Média Group)

További vélemények olvashatók a honlapunkon a műsorterjesztők, az állami intézmények és más szervezetek képviselőitől is. (linkek!)

(A teljes összeállítás a Média-Kábel-Műhold 2016. december – 2017 januári számában jelent meg.)