Augusztus 28-án indítja el őszi műsorstruktúráját a TV2. Vadonatúj formátumok, nagysikerű showműsorok, nemzetközi brandek, egy legendás vetélkedő és a legütősebb műsorvezetői csapat – ezt kínálja ősszel a TV2.

Az őszi műsorrend keretében a nézők még több sajátgyártású műsorral találkozhatnak hétköznap esténként. A szezon újdonsága, hogy ezentúl még korábban, már 18:55-től kezdődnek majd a szórakoztató műsorok. A Tények után indul az új gasztronómiai tehetségkutató, a Séfek Séfe. A formátum eredetije a Game of Chefs címet viseli, házigazdája pedig Ördög Nóra lesz. Hét év után Gundel Takács Gáborral visszatér a TV2 legendás vetélkedője, az Áll az alku. Új évaddal folytatódik a Drágám, add az életed!, a harmadik szezonban Ábel Anita mellett Csonka András terelgeti majd a párosokat az embert próbáló, megújult kihívásokban. Az ősz folyamán érkezik még a TV2 képernyőjére a Sztárban Sztár ötödik szériája, új évaddal folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! és az 50 milliós játszma, valamint további meglepetések is várják a nézőket.

„Augusztus 28-tól hétköznap esténként három gyártott műsorral szállunk versenybe a nézők kegyeiért. Bátran állíthatom, hogy idén ősszel minden eddiginél szorosabb lesz a verseny, a TV2 felkészült erre a harcra. A népszerű, közönségkedvenc műsoraink mellett olyan nagyszabású, új formátumokat hozunk el a magyar nézőknek, amelyek világszerte a szórakoztató televíziózás élmezőnyébe tartoznak” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.