Survivor, X-Faktor, Roast – a sikerműsorok vadonatúj évadával indul az idei ősz az RTL Klubon. A piacvezető kereskedelmi csatorna saját gyártású sorozatait és műsorait pedig már augusztus 28-tól új időpontban láthatják majd a nézők.

A Survivor adásaiban az embert próbáló küzdelem, a túlélésért folytatott harc és számtalan kihívás mellett Istenes Bence várja majd a nézőket. Szeptember 2-án, szombaton 20 órától ismét dübörög majd az RTL Klub sikerműsora, az X-Faktor. Kiss Ramóna személyében új műsorvezetővel, valamint új női mentorral, Radics Gigivel indul az új évad, amiből természetesen a férfi mentorok, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti sem maradnak ki. Öt év kihagyás után, ugyancsak szeptember 2-án vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Roast, ráadásul hosszú idő után most lesz újra főműsoridőben 18-as karikával látható tartalom a csatornán. A Roast célkeresztjében Nagy Feró után ezúttal is egy vagány rocker-rapper lesz: Ganxsta Zolee.

A vadonatúj évaddal jelentkező sikerműsorok mellett az RTL Klub saját gyártású sorozatai és műsorai is új időpontban lesznek láthatóak. Mindezek mellett egész estét betöltő filmek is gazdagítják az RTL Klub kínálatát.