1000x100 piacvezeto statikus ok2 

Több vezető szakemberrel erősíti nemzetközi digitális médiáért felelős csapatát a Discovery Communications. Jön Francis Keeling, Jay Trinidad és Eugene Huang.

KeelingFA digitális zeneiparban tapasztalt Francis Keeling lesz a Discovery digitális területért felelős nemzetközi vezetője (Senior Vice President, International Digital). Feladata új partnerségek és üzleti lehetőségek kiaknázása annak érdekében, hogy a Discovery minden képernyőn és szolgáltatáson keresztül el tudja juttatni tartalmait a fogyasztókhoz. Keeling ezt megelőzően a Spotify vezetője volt, még korábban a Universal Music Group digitális üzletágát vezette.

TrinidadJA jelenleg az észak-ázsiai régiót vezető Jay Trinidad ezentúl a digitális projektekért is felel (Managing Director, Digital Ventures), feladata a Discovery-márkák és szórakoztatóipar szolgáltatások globális digitális növekedésének támogatása lesz. Trinidad egy évtizedet töltött a Google-nál, stratégiai, operatív és termékfejlesztési területen.

HuangEEugene Huang a termékekért és technológiáért felelős alelnök lesz (Senior Vice President, Product and Technology), ő irányítja a Discovery nemzetközi termékeinek és szolgáltatásainak több platformos fejlesztését. Huang az American Express stratégiáért és tervezésért felelős alelnöke volt, ezt megelőzően az amerikai szövetségi kormányban, illetve állami szinten töltött be vezető pozíciókat.