1000x100 piacvezeto statikus ok2 

Még inkább személyre szabhatóvá tette integrált kedvezménycsomagját, a Magenta 1-et szeptember elejétől a Telekom. A két évvel ezelőtt bevezetett, mára közel 150 ezer előfizetővel rendelkező Magenta 1 egyben kínálja a mobiltelefonálást, az otthoni telefont, vezetékes internetet és tévészolgáltatást.

„Kutatásaink és ügyfeleink visszajelzéseinek rendszeres kiértékelésével azon dolgozunk, hogy kínálatunkat az állandóan változó igényekhez igazítsuk. Ezért újítottuk meg a népszerű Magenta 1 kedvezménycsomagunkat” – mondta el Rékasi Tibor, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

A főként fiatalokat megcélzó új ajánlat lehetőséget biztosít arra, hogy a minimum 100 Mbps sebességű vezetékes internet, a HD minőségű családi televíziós csatornacsomag, és a szabadon választható mobilcsomag megtartása mellett a vezetékes telefonálást több, sőt akár korlátlan mobilinternetre cserélhessék. Természetesen a Magenta 1 változatlan feltételekkel továbbra is igénybe vehető. Függetlenül attól, hogy a vezetékes hangszolgáltatás vagy a megnövelt mobiladatforgalom mellett teszik le a voksukat, a Magenta 1 ügyfelek további előnyökhöz is juthatnak. Egyebek közt az előfizetők úgy használhatják a TV GO-t, hogy az ehhez szükséges adatforgalom díját teljes mértékben elengedik.

További újdonságként, az ügyfelek észrevételeire reagálva a Telekom lehetővé teszi, hogy a nemrég debütált Net Korlátlan mobiladat-csomagot választó előfizetők hotspotként megoszthassák mobilinternet-elérésüket más eszközeikkel is.