1000x100 piacvezeto statikus ok2 

Október 20-ától vezette be megújult otthoni termékportfolióját a Telekom, amely mindenben megfelel az október 24-én életbe lépő jogszabályi előírásoknak.

Az új portfolióban a korábbi határozatlan idejű, 12 vagy 24 hónapra vállalt hűségidős konstrukciók helyett egyetlen ár lesz. Új, 12 hónap határozott idejű szerződés vállalása esetén az ügyfél az első 3 hónapban a havidíjból fix összegű havidíj-kedvezményben részesül, amelynek mértéke díjcsomagonként eltérő.

Az új szabályozásnak megfelelően 24 hónapos határozott idejű szerződés csak készülékvásárlás mellett lehetséges, ebben az esetben az ügyfél készüléktámogatásban részesül. Az ügyfeleknek nagyobb választási lehetőséget ad, hogy ezentúl mobilkészüléket is választhatnak az otthoni szolgáltatások mellé. Természetesen készülék vásárolható határozatlan vagy 12 hónapos szerződéssel is, de ebben az esetben készüléktámogatás nem vehető igénybe. Ugyanakkor továbbra is érvényben maradnak a Telekom kedvezmények.

A korábbi portfolió díjcsomagjainak értékesítése október 19-én lezárult. A változás az ügyfelek meglévő előfizetéseit nem érinti, ők természetesen változatlan feltételekkel használhatják a szolgáltatást a szerződésben vállat hűségidő leteltéig. A hűségidő leteltével eldönthetik, hogy vállalnak-e újabb hűségidőt az új – jogszabályoknak megfelelő – feltételek szerint, vagy határozatlan idejű szerződésük él tovább. Amennyiben nem vállalnak újabb hűségidőt, havidíjuk nem lesz magasabb, mint a határozott idejű szerződésük ideje alatt volt.

A mobilszolgáltatásban a Telekomnál dinamikusan halad a 4G Hang tömeges aktiválása az arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfelek számára, október első hetére már több, mint 200 ezren élvezhetik a 4G Hang képességeit, ami gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és telefonálás közben is folyamatos, 4G sebességű mobilinternet kapcsolatot tesz lehetővé.