Az RTL Spike műsorával bővítette digitális kábeltelevíziós és műholdas szolgáltatásainak kínálatát a DIGI. Ennek köszönhetően további, csaknem 400 ezer háztartásban láthatják a nézők a Viacom tévécsatornáját, amely immár a hazai televíziós műsorterjesztő szolgáltatók túlnyomó többségének kínálatában megtalálható.

Harsányi Gábor, a Viacom magyarországi country managere elmondta: „A Viacom-portfolió izgalmas szórakoztató márkája a változatos sorozatainak és a hazai gyártású produkcióknak köszönhetően az utóbbi évben indított csatornák között a három legjobban teljesítő közé tudott kerülni. Örömünkre szolgál, hogy a DIGI kínálatbővítése révén a csatorna immár országszerte a legtöbb háztartásban elérhetővé vált.”

„Örömünkre szolgál, hogy sikeres megállapodást kötöttünk egy újabb szórakoztató és izgalmas tartalmat kínáló műsorszolgáltatóval, így kábeles szolgáltatásunkban már 96 digitális, míg műholdon 81 csatorna érhető el kínálatunkban” – nyilatkozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.