Több mint 50 órányi színvonalas dráma tartalmat vásárol a Viasat World az EPIC Drama nevű új zászlóshajó csatornájára az all3media international nevű független tévés, filmes, digitális produkciós és terjesztő vállalattól.

A december 14-én többek közt Magyarországon is induló új TV csatorna és SVOD kínálat e megállapodás alapján sugározza majd az all3media legnépszerűbb műsorait. A magas költségvetésű, független drámák elismert gyártójaként és forgalmazójaként az all3media kiemelt partnere a Viasat World-nek, közös céljuk, hogy az Epic Drama kínálatában a legjobb drámasorozatok kerüljenek műsorra. Ez az első szkriptelt tartalmakra vonatkozó megállapodás a két cég közötti korábbi, ismeretterjesztő (ezen belül is a szkript nélküli történelmi) tartalmakra vonatkozó együttműködésén alapszik és jól mutatja a Viasat World azon elköteleződését, hogy a legjobb műsorterjesztő partnerekkel dolgozzon együtt.

Az Epic Drama lineáris csatornaként lesz elérhető, de a Viasat World mindemellett a műsorok 80%-ához SVOD jogokat is biztosít.

A most aláírt szerződés alapján a vásárolt tartalmak erősítik az Epic Drama induló kínálatát, valamint kizárólagos pay-TV, catch up és néhány címre SVOD jogokat tartalmaznak.