A Nagy Ajándék címmel jótékonysági akciót indított útjára a TV2 Csoport és az IKO Artist Management a Mokka műsorában.

A TV2 munkatársai a karácsony közeledtével számos megkeresést kapnak segítséget kérő emberektől. Vannak, akik a saját történeteiket osztják meg, de sokan másoknak kérnek támogatást. Ezekből a levelekből választottak ki olyan emberi sorsokat, akik példaként szolgálhatnak mindenki számára. A kezdeményezés háziasszonya Dr. Sütő Enikő, aki számos jótékonysági akciót szervez maga is, most pedig a TV2 Csoport műsorvezetőivel és az IKO Artist sztárjaival közösen látogatják meg ezeket az embereket és váltják valóra kívánságaikat.

A program utolsó állomásaként a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára látogatnak el a programban résztvevő énekesek, hogy elviselhetőbbé tegyék a kórházban töltött időt a kis betegek számára.

„A mai rohanó világban hajlamosak vagyunk csak a saját dolgunkkal törődni és akaratunkon kívül is érzéketlenné válhatunk mások problémái iránt. Ez ellen szeretnék tenni. A célunk, hogy mindenki számára erőt adó életutakat mutassunk be, hogy az emberek lássák, a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetekből is van kiút. Hiszek abban, hogy ezzel mindannyian többek leszünk! Nekem, ez a nagy ajándék” – osztotta meg gondolatait Dr. Sütő Enikő.