1000x100 piacvezeto statikus ok2 

Távozik az RTL Magyarországtól Szabó András digitális- és üzletfejlesztési igazgató. A szakember utódja Grósz Judit, a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatója lesz.

Szabo AndrasSzabó András 2015 ősze óta töltötte be ezt a posztot. Nevéhez fűződik a cégcsoport digitális víziójának kialakítása, a disztribúciós üzletág felépítése, különböző üzletfejlesztési projektek – mint például az R-Time Ventures – életre hívása, valamint az rtlmost.hu teljes formai és tartalmi megújítása is.

Szabó Andrást 2018. március 5-től Grósz Judit váltja a digitális- és üzletfejlesztési igazgatói székben. Az újonnan érkező vezető másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció és a média világában, jelentős fókusszal a tartalomfejlesztés és az új technológiák meghonosítása terén.

GroszJuditGrósz Judit pályafutását a Publicis FCB-nél kezdte Account executive munkakörben, majd a HVG Kiadói Rt. marketingvezetője lett. 2000 és 2012 között a UPC Magyarország Kft. munkatársaként előbb országos marketing és értékesítési executive igazgatóként, majd marketing- és tartalomfejlesztési igazgatóként vett részt a társaság munkájában. Grósz Judit 2012 szeptemberétől a Microsoft Magyarország Developer and Platform Evangelism részlegét irányította, 2015 februárja óta a vállalat marketing- és operatív igazgatója.