A Magyar Telekom összbevétele 6,5%-kal, 149,6 milliárd forintra nőtt 2018 első negyedévében éves összehasonlításban, valamennyi szolgáltatáscsoportban tapasztalt bevétel-növekedésnek köszönhetően.

A hazai vezetékes piacon a szélessávú és TV bevételek növekedése, kiegészülve a készülékértékesítési bevételek nagymértékű emelkedésével, teljes mértékben kompenzálta a hangalapú bevételek csökkenését.

Christopher Mattheisen vezérigazgató így nyilatkozott:

„Örömmel megerősítem, hogy a Magyar Telekom megőrizte az előző pénzügyi évből származó lendületet, és 2018 első negyedévében is erős növekedést mutatott fel bevételi és EBITDA oldalon egyaránt.

A vezetékes szegmensben a szélessávú és TV ügyfélbázisunkat a negyedév során több mint 5%-kal növeltük, és meg vagyunk győződve arról, hogy jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a pozitív trendeket a továbbiakban is ki tudjuk használni. 

Erősen kezdtük az évet. Miután megerősítettük pozíciónkat több kulcsterületen, jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy 2018-ban is növekedést érjünk el. Ahogy azt korábban bejelentettük, július elejével távozom a Magyar Telekomtól, így e sikertörténet további fejezeteit már utódom, Rékasi Tibor fogja tolmácsolni.”