Idén november 18-20. között rendezik meg Brüsszelben a Safer Internet Forumot, amelyen Magyarország is részt vesz. A magyarországi Safer Internet Program ehhez olyan lelkes, 13-19 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik szívesen képviselnék hazánkat az eseményen.

A jelentkezéshez szükséges egy magyar és angol nyelvű motivációs levél arról, hogy miért szeretnének csatlakozni a programhoz; majd az őszi időszakban online meetingeken kell részt venni. A pályázók közül végül egy fiatal utazhat Brüsszelbe, aki helyszínen más fiatalokkal együtt látogathatja végig a programokat. A jelentkezőknek tananyagok, internetbiztonsági kiadványok, videók készítésében, véleményezésében is aktív szerepet vállalnak.

A jelentkezés határideje: 2018. július 2., hétfő 16 óra, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen. A beérkezett anyagokból a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint a Safer Internet Program koordinátora választja ki azt az egy személyt, aki képviselheti hazánkat az őszi eseményen.