A TV2 Csoport minden eddiginél több sajátgyártású műsorral készül az év második felében, amik között fikciós sorozat, kaland-reality, nagyszabású showműsor és vetélkedő is szerepel. A médiacég év végéig négy új csatornát is elindít a sport, film és sorozatcsatornák palettáját színesítve.

Fischer Gábor programigazgató egy szakmai konferencián elmondta, hogy a két évvel ezelőtt elindított nagyszabású portfólió-bővítés és programinvesztíció eredménye már jól látszik a nézettségi adatokon. A tudatos tervezés eredményeként 2018 tavaszán csupán 2 százalékpontnyi különbség volt a TV2 Csoport és az RTL portfóliójának átlagos napi közönségaránya között, ami 2016 májusában még 12,4 százalékpont volt.

A sikerek mellett a cégcsoport folyamatosan vizsgálja a terjesztői és nézői igényeket. A mind teljesebb szolgáltatás érdekében az év végéig négy új csatornát indít, így az év végére tizenöt csatornás portfólióval rendelkezik majd.

A Mozi+ gyors és jelentős sikerére alapozva, illetve azt látva, hogy a filmekre az igény töretlen, sőt növekszik, a TV2 Csoport még idén elindítja az újabb filmcsatornáját Moziverzum néven. A piacot feltérképezve világossá vált, hogy a magyar közönség még mindig nagyon szereti a klasszikus sorozatokat. Ezen nézői igény kiszolgálására Jocky TV néven új sorozatcsatorna indul. Tovább bővül a cégcsoport sportportfóliója, a Bajnokok Ligája, a Premier League, az NHL és a Moto GP mellett a világ – sokak szerint – két legjobb klubcsapatát felvonultató spanyol bajnokság, a La Liga, valamint az olasz bajnokság, a Serie A is a TV2 Csoport kínálatát erősíti ősztől. A két bajnokság mérkőzései a két új csatornán, a Spíler2-n és a Spíler3-on lesznek láthatók.