A TV2 őszi műsorstruktúrája augusztus 27-én indul, ám azt, hogy melyik műsorral, csak az adás napján leplezik le. A szokatlan őszindítót augusztus 16-tól országos marketing kampány is támogatja, amelyben a produkciók címeire csak emojikkal utalnak.

A kereskedelmi csatorna kínálatában ősszel minden eddiginél több és változatosabb műfajú sajátgyártású műsor várja a nézőket egészen karácsonyig. A már jól ismert nagysikerű produkciók mellett teljesen új, világszerte már bizonyított formátumok is bemutatkoznak.
"Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett mindkét kereskedelmileg fontos célcsoportban hamarosan piacvezető lesz és erre karácsonyig sem kell várni." - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Közben pedig megünnepelte második szülinapját a folyamatosan erősödő Izaura TV. Két éve indult útjára a sorozatok szerelmeseinek kedvenc csatornája, amely debütálása óta több, mint kilencszeresére nőtt, és a kábelcsatornák rangsorában már hatodik legnézettebb a teljes lakosság körében.

Augusztus 11-én elindult a Spíler2 TV és érkezik a Spíler Extra is. A TV2 Csoport legújabb sportcsatornáján mások mellett az UEFA Bajnokok Ligája és a La Liga közvetítései is láthatóak lesznek. A médiavállaalt folyamatos tárgyalásokat folytat, hogy a Spíler2 műsora minél szélesebb körben jusson el a nézőkhöz. A Tarr Kft-vel megállapodás született, így augusztus 11-től a szolgáltató családi csomagjában már elérhető a Spíler2.

További újdonsággal is készül a sportrajongóknak a TV2 Csoport, ugyanis a megváltozott nézői igényekhez igazodva OTT szolgáltatást indít Spíler Extra néven. A hamarosan induló platformon a Spíler1 és Spíler2 sporttartalmai mellett még több prémium sportközvetítés várja az érdeklődőket.