Szenzációs Négyes címmel vadonatúj, saját fejlesztésű showműsorral, a közönségkedvenc Nyerő Páros új évadával várja a nézőket az RTL Klub és már szeptemberben képernyőre kerül a saját gyártású sorozat, A mi kis falunk 3. évada is.

Az ősz folyamán érkezik még a Survivor, A Konyhafőnök VIP, az X-Faktor 8., és elindul a VV9 powered by Big Brother is. A saját gyártású produkciók mellett hollywoodi mozisikerek országos televíziós premierjei erősítik a műsorkínálatot.

Az RTL Most! megújult videós platformján egy egyszerű regisztrációt követően az RTL-es tartalmak jelentős része online visszanézhető. A folyamatosan bővülő kínálat mellett a látogatókat két tematikus csatorna is várja. A telenovella-rajongók számára létrejött SzeressMost! (www.rtlmost.hu/szeressmost), illetve a humoros tartalmakat kínáló NevessMost! (www.rtlmost.hu/nevessmost) – mellett augusztusban elindul a Reality Robbanás nevű exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatás is, ahol valóságshow-k újszerűen feldolgozott tartalma várja azokat, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a korábbi adások legjobb pillanatait.

Az RTL Most! felülete rendkívül népszerű a felhasználók és a hirdetők körében: havonta 400 ezer egyedi látogató használja mobilon, tableten vagy asztali böngészőben. A platform látogatói 2018 első félévében több mint 16 millió videómegtekintést generáltak.