A családok immár a tévézés terén is átélhetik a korlátlanság élményét: a Szuper Családi Mozi új tv-díjcsomaggal, filmpremierrel és filmes bónuszcsatornával indította az őszt a Telekom, a Magenta 1 pedig mindent egyben kínál.

A legújabb díjcsomagjával a 147 csatornából már 41-et HD-ban élvezhetnek az ügyfelek, de aki lemarad kedvenc műsoráról annak sem kell elkeserednie, hiszen immáron 48 csatorna archív tartalmát lehet visszanézni három napig a díjcsomag részeként.

A társaság egy másik csomagját is átalakította. Indoklásul kifejtette, hogy a „Most” digitális világában már neten tévézünk, mobilon netezünk és mindegy, hogy otthon vagy úton használjuk eszközeinket, mindenhol hozzáférhetünk kedvenc tartalmainkhoz. A legfrissebb kutatások szerint a 21. századi felhasználó ötvözi a digitális lehetőségeket, azaz az eddig elérhető szolgáltatásokat ma már egyként használja. Ezt az igényt felismerve frissíti az otthoni és a mobilszolgáltatásokat egyesítő Magenta 1 kedvezménycsomagját a Magyar Telekom. A legtesthezállóbb kombinációt mi magunk választhatjuk ki, a vállalat pedig jelentős kedvezményekkel honorálja, ha kihasználjuk a megújult csomag előnyeit és igénybe vesszük azokat.