Október 8-tól a hét minden estéjén saját gyártású szórakoztató műsorok várják a nézőket és három fikciós sorozat is színesíti a kínálatot a TV2 képernyőjén.

Az új, őszi programstruktúráját sajtótájékoztatón bemutató tájékoztatón Fischer Gábor programigazgató beszélt a televíziós piac változásáról, értékelte a TV2 Csoport ez évi eredményeit és felvázolta célkitűzéseit. Az új programstratégia a saját gyártású műsorokra épül, így október 8-tól a Tények után olyan műsorokkal jelentkezik a csatorna, mint például a Ninja Warrior Hungary 2018, a dán formátumú, The Bravest című kaland-reality magyar verziója, a A legbátrabb páros, vagy a Bogaras szülők című vadonatúj, saját gyártású fikciós sorozat, amely a hazájában rendkívül népszerű holland széria, a Lice Mother adaptációja.

Aztán jön még a Sztárok és párok, a Csak show és más semmi, a Korhatáros szerelem,majd szombat este a MasterChef Junior, vasárnap pedig a Sztárban Sztár.

Ez az elkövetkező hetek programja, a szezon a TV2-n azonban hosszabb lesz, mint valaha és az ősz folyamán újabb saját gyártású műsorok érkeznek a képernyőre.