MalnayLevente AMCMálnay B. Levente az AMC Networks International új ügyvezető alelnöke lett. A televíziós társaság november 13-án jelentette be a kinevezéseket a legfontosabb régiói élére, köztük a budapesti központba.

A menedzsment-tagok, új pozíciójukban a következő vezető szakemberek lettek:
Málnay B. Levente az AMC Networks International – Central and Northern Europe ügyvezető alelnöke,
Manuel Balsera az AMCNI Southern Europe ügyvezető alelnöke,
Ricardo Debén az AMCNI Latin America ügyvezető alelnöke és
Kevin Dickie az AMCNI UK alelnöke, amely régió az Egyesült Királyság mellett Lengyelországot, a Közel-Keletet és Afrikát foglalja magába.

A bejelentéskor Eduardo Zulueta elmondta, hogy a most kinevezett szakemberek kimagasló televíziós szakmai múlttal rendelkező felsővezetők, akiknek alapvető szerepe van a társaság erős csatorna-portfóliójának kiépítésében. „Készségeik és tapasztalatuk segíteni fog abban, hogy az AMC Networks International tovább erősítse a piaci jelenlétét minden régióban, prémium minőségű tartalmi kínálatával valódi értéket nyújtson a szolgáltató és a hirdető partnereknek egyaránt.”

Málnay B. Levente 2009 óta dolgozik a társaság budapesti központjában, legutóbb alelnöki pozícióban. Az AMCNI Central and Nothern Europe regionális csatornaportfóliójáért, összesen 16 televíziós márka, 34 tévécsatorna vezetéséért felelős. Nevéhez fűződik az első magyarországi stand up show létrehozása az HBO számára. Később elindította a Z+-t, az ország első zenei televízióját, amelyet 2000-ben a VIVA vásárolt fel. Amikor a VIVA az MTV Networks-höz került, a szakembert az MTV Networks fejlődő piacokért felelős alelnökévé nevezték ki. Ebben a pozíciójában kifejlesztette Közép-Európában az MTV zenei csatorna portfólióját, valamint elindította itthon is az MTV-t és a Comedy Centralt.

A szakember 2006-tól 2012-ig között a MEME elnökeként tevékenykedett.

Tanulmányait az ELTE után a Harvard Business School felsővezetői programjával egészítette ki.