Decemberben több újítást is bevezet a UPC Magyarország a filmes tartalmak terén, annak érdekében, hogy minél több ügyfele számára és minél szélesebb kínálattal tegye lehetővé a színvonalas kikapcsolódást az adventi időszakban és a karácsonyi ünnepek alatt is.

Az év utolsó hónapjára különleges nyereményjátékkal lepi meg ügyfeleit a UPC. December 31-ig a UPC Filmtárban megtekintett filmekkel nagyképernyős Thomson UHD televíziókat és ötezer forintos Filmtár kuponokat nyerhetnek azok, akik regisztrálnak a játékra az interneten. Természetesen minél több filmet néz meg valaki, annál nagyobbak az esélyei a nyereményre. A szemfüles filmrajongók között további 4db 4K-s TV-t is kisorsolnak. Az adventi hétvégéken ugyanis egy-egy karácsonyi témájú álfilmet rejtenek el a Filmtár kínálatában, és akik megtalálják és el is indítják ezeket, regisztrálhatnak a játékra és részt vehetnek a sorsoláson.

Jó hír a Horizon típusú médiaboxszal rendelkező előfizetőknek, hogy már ezeken a készülékeken is elérhető a UPC Filmtár szolgáltatása. A UPC Filmtárából a legnagyobb klasszikusok és hollywoodi kasszasikerek közül kölcsönözhetnek az előfizetők, akár már a mozis premier után pár héttel, az akciótól a drámáig minden műfajban. Az egyes műsorokat a kikölcsönzéstől számított 48 órán keresztül lehet megnézni, akár több alkalommal is.