Folytatódik az együttműködés a FilmBox csatornákat üzemeltető SPI International Magyarország, illetve a UPC Magyarország között. A két cég a 2019. február 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra írta alá az újabb megállapodást.

A szerződéshosszabbítás értelmében 2019. február 14-től új tematikus tartalmak is megjelennek a szolgáltató kínálatában. Bevezették a Filmbox Pro csomagot, amely a Filmbox Extra, a Filmbox Premium, a Filmbox Family és a Filmbox Plus mellett a GameToon, a FightBox és a DocuBox csatornákat is tartalmazza; a Digital Active csomag pedig az Eroxxx csatornával bővül. Újdonság továbbá, hogy MyPrime applikáción keresztül a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatás is hozzáférhetővé válik minden UPC előfizető számára.

A Gametoon csatorna Magyarországon elsőként sugároz teljes műsoridőben kizárólag eSport rajongókak szóló programokat, a FightBoxot a küzdősportok iránt érdeklődők élvezhetik majd elsősorban, a DocuBox csatornán pedig díjnyertes dokumentumfilmek és ismeretterjesztő sorozatok kerülnek képernyőre.

„Partnerkapcsolatunk a UPC Magyarországgal gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Örülünk, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

„A UPC-nél kiemelt célunk, hogy csatornakínálatunkat rendszeresen megújítva minden ügyfelünk számára igazi élményt és szórakozást biztosítsunk. Ezért is igazi öröm számunkra, hogy a Filmbox csatornák kínálatát az SPI-jal együttműködésben bővíteni tudjuk, és ügyfeleinknek ezáltal változatos sport, ismeretterjesztő és játék tartalmakat hozunk el” – mondta Takács Viktor, a UPC Magyarország content managere.