Cserep Gazso2A DIGI idén is támogatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által XII. alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztivált. A társaság a kamarával kötött együttműködése keretében a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV), és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) döntőjének díjátadóján a ’távközlési technikus’ valamint az ’infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető’ versenykategóriák első három helyezettjének adott át értékes pénzjutalmakat és ajándékcsomagokat.

A gyors, stabil internet- és a minőségi tévészolgáltatások nyújtásának elengedhetetlen feltétele a modern, jövőálló hálózat kiépítése, melynek megvalósításához kiemelkedő szaktudású és elkötelezett munkatársakra van szükség. A Szakma Sztár Fesztiválon a hazai középiskolák legkiválóbb diákjai „mérkőzhettek” meg egymással és adhattak számot az iskolapadban megszerzett tudásukról, a DIGI éppen ezért idén is örömmel állt a kezdeményezés mellé.

„Több oktatási intézménnyel is kapcsolatban állunk, ahonnan műszaki végzettséggel kerülnek ki a diákok és általánosságban elmondhatjuk, nagyon jó alapokat kapnak az iskolában eltöltött évek során. Mindemellett természetesen szükséges a továbbképzésük, ezért cégünknél arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a hozzánk érkező fiatalok megszerzett elméleti tudásukat, további tapasztalatokkal is kiegészíthessék” –mondta el Cserép Gergely, a DIGI értékesítési és marketing vezetője.