Az Invitech InnoMax Díjának középpontjában ebben az évben a nonprofit szervezetek innovációs törekvéseinek felkarolása állt.

Az immár kilencedik alkalommal megrendezett pályázatra szép számú nevezés érkezett a fenntarthatóság, az oktatás-nevelés, az egészségügy, valamint az esélyegyenlőség és felzárkóztatás témakörében. Az Invitech a szakmai konzultáción felül, természetesen anyagi támogatást is nyújt a nyerteseknek, van pályázó, aki egymillió forintos forráshoz jutott ötlete megvalósításához.

Az infokommunikációs cég pályázatán többek között egy animációs lézerprojektor terve, egy kórházi szolgáltatásokat értékelő online felület, illetve egy egészséges, környezettudatos táplálkozást támogató alkalmazás is a győztesek közt volt.

Az idén is az Effekteam Egyesület (korábbi nevén Magyar Adományozói Fórum) szakmai együttműködésével szervezett pályázaton a zsűri a következő 5 nyertest hirdette ki: Pro Ludovico Alapítvány, az Emberség Erejével Alapítvány, Jobbulást Alapítvány, Felelős Gasztrohős Alapítvány, Nem Adjuk Fel Szociális Szövetkezet.