A TV2 Csoport több sajátgyártású műsorral is készül az év második felében, amelyek között kaland-reality, sportvetélkedő, nagyszabású showműsor és vetélkedő is szerepel.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója egy szakmai konferencián kifejtette: a következő időszakban a feladat a csatornacsoport piacvezető helyzetének megszilárdítása és a TV2 további erősítése. Ebben fontos szerepe lesz a TV2 népszerű kaland-realityjének, az Ázsia Expressznek, rövidesen érkezik a Kapd el, ha tudsz! gameshow, továbbá az Exatlon népszerűségét látva jön egy vadonatúj sport reality, a Fuss család, fuss! 2019-ben új formában tér vissza az ország „házibulija”: a Sztárban Sztár leszek! egy izgalmas tehetségkutató, ahol civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai és külföldi énekeseket.

Mintaapák címmel pedig vadonatúj napi sorozatot indít a TV2. Az eredetileg argentin formátum (Dear Daddies) hazai változatában négy, különböző élethelyzetben lévő, eltérő karakterű apának és családjuknak az életét követhetjük végig.

Burak Özcivit és Fahriye Evcen, a török televíziós sorozatok szupersztárjai a főszereplői a Madárka című új szériának, amely május 16-án délután indult el a TV2 műsorán.