Az AMC-n augusztus 15-én este indította el „Terror: Gyalázat” című szériát, ám ehhez kapcsolódóan Magyarországon csak digitálisan nézhető a „Rémisztő történetek” minisorozat.

Ridley Scott Terror antológia-sorozatának tízrészes második évada a „Terror: Gyalázat” címet kapta, Roosevelt Peral Harbor utáni beszédére utalva. A történet az internálótáborban élő japán-amerikai közösségben játszódik. George Takei maga is átélte az internálást, ezért nem csak színész, de tanácsadó is a sorozatban.

„Rémisztő Történetek” („True Terror”) a címe az AMC webre készített minisorozatának, amely a Terror: Gyalázat kísérősorozata. Házigazdája a Star Trekből is ismert színész, George Takei. A széria hat dermesztő esetet mutat be a történelem legnagyobb rejtélyei közül. Mindegyikben közös, hogy máig nincs magyarázat a bizarr eltűnésekre, mind megoldatlan.

A digitális, dokumentum-jellegű minisorozat Magyarországon elsőként kizárólag a DIGI webes és közösségi felületein jelentkezett augusztus 19-én. Az epizódokat a DIGI honlapján, a FB- valamint az Instagram oldalán követhetik az érdeklődők.