A Sony portfóliójának mind az 5 csatornája izgalmas premier sorozatokkal és szórakoztató filmekkel ajándékozza meg nézőit ősszel.

Szeptember 30-án érkezik a közönségkedvenc hazai saját gyártású sorozat, a 200 első randi várva-várt második évada, de ezen a napon robban be az AXN-re Jessica Alba és Gabrielle Union új sorozata, a Los Angeles legjobbjai is. A Lakástalkshow kedvelői sem maradnak új részek nélkül, novemberben indul a harmadik évad a Sony Max-on, de a sorozatdömpingnek itt még nincs vége, nem is beszélve a mozifilmek széles kínálatáról.

A VIASAT3 saját gyártású, sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozata, a 200 első randi második évada szeptember 30-án tér vissza a nézőkhöz. Az 58 részes záró évadból megtudhatjuk, mi lesz Luca (Gáspár Kata) és édesanyja (Pápai Erika) sorsdöntő fogadásából, és kié lesz végül Luca szíve. Az évad az új randik mellett új szereplőket is tartogat.

Az őszi hónapokban két vadonatúj Sony sorozattal és egy közkedvelt műsor folytatásával is találkozhatunk. Szeptember 30-án órakor országos premierként érkezik az AXN-re ’A hősök otthona’ kampány részeként a Los Angeles legjobbjai. Október 2-től új epizódokkal jön a SWAT - Különleges egység 2. évada is az AXN műsorán, Shemar Moore főszereplésével.