Szeptembertől új stúdióból és vadonatúj saját gyártású műsorokkal jelentkezik a TV Paprika.

2019 nyarán kezdett forgatni első saját, új stúdiójában az AMC portfólijába tartozó, idén 15 éves főzőcsatorna. A 250 nm-es, jól variálható stúdiótérben jelenleg háromféle modern konyharész alakítható ki, függően az itt forgatott sorozatok igényeitől. A díszletet Rajcsányi Balázs díszlet- és látványtervező alkotta, akinek az volt a feladata, hogy egy gyorsan átvariálható, a különböző tematikákhoz könnyen illeszkedő stúdióbelsőt álmodjon meg, amelynek a segítségével pillanatok alatt más és más konyhai hangulat teremthető a forgatásokra.

Az öt kamerával rögzített főzőműsorok négy országra, négy nyelven készülnek, a magyar mellett a cseh, a szlovák és a román TV Paprika nézőkhöz. Közös pont mindegyikben, hogy a helyi nézői visszajelzések határozzák meg a műsorok tematikáját. Az összesen 80 epizódnyi új műsort egytől egyig a TV Paprika új stúdiójában rögzítették, az első premier pedig a hazai sorozat lesz szeptemberben, ezt októbertől a cseh, a román és a szlovák bemutatók követik. Karácsonyra mindegyik szereplő rengeteg ünnepi ötlettel készül, amelyeket egy-egy négyrészes sorozattal vetít a TV Paprika decemberben.

Az első magyar premier az új stúdióból az „Egy sima, egy fordított”. A sorozat főszereplői a TV Paprika közkedvelt mesterszakácsa, Bede Róbert, valamint a mennyei süteményeiről megismert Kapusi Gerti. A páros minden epizódban négy új receptet mutat be, egy kis csavarral. A két főétel ugyanis – a praktikumot szem előtt tartva – azonos alapanyagból készül, csakúgy, mint a két desszert.