Október 7-től vadonatúj műsorstruktúrával jelentkezik a TV2.

Az egzotikus kalandok után jön a TV2 nagyszabású sport-realityje, a Fuss család, fuss! A TV2 legújabb nagyszabású sport-realityjében négy fős családok küzdenek meg a legsportosabb magyar család címért és a vele járó 10 millió forintos fődíjért. A sport és a reality elemek együttesen adják a műsor struktúráját, amely harmonikusan megfér egymás mellett.

Ősszel a gasztro-műsorok szerelmesei is megtalálják a kedvükre való szórakozást, az első évad sikerét követően vadonatúj részekkel, és Liptai Claudiával érkezik a Séfek Séfe. A főzős tehetségkutatóban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét.

Az október 7-i héten a Sztárban Sztár leszek! is új fejezetéhez érkezik. A középdöntők után ugyanis a műsor négy mestere az általuk kiválasztott három-három tehetséget már az élő show-ra készíti fel. A Sztárban Sztár leszek! élő adásai számtalan újítással jelentkeznek majd. A nézők kedvenceikre – a korábbiakhoz hasonlóan – a produkciók alatt a TV2 Live applikációján keresztül ingyenesen szavazhatnak, hogy versenyben tartsák a legjobb átváltozókat.