Folyamatosan bővíti hálózati lefedettségét, illetve több ütemben fejleszti mobilszolgáltatásait a DIGI. E törekvések következő lépéseként a cég úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját 2020. június 30-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére.

A DIGI csak néhány hónapja indult el a mobilpiacon, de azóta is egyre nő azoknak a száma, akik már kipróbálták, illetve jelenleg is használják a cég mobilszolgáltatását. A DIGIMobil jelenleg 237 magyarországi településen érhető el.

„Hálásak vagyunk a nagyszámú DIGI és Invitel ügyfelünknek, akik megbíznak bennünk és használják mobil távközlési szolgáltatásunkat” – mondta el Dragoș Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. „Jól ismerjük ügyfeleinket és pontosan értjük igényeiket, éppen ezért döntöttünk a promóciós időszak meghosszabbításáról.

A cég mobilszolgáltatására vonatkozó ajánlat legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI és Invitel előfizetők számára érhető el hűségidő vállalása nélkül. Az ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek, kedvező áron.