Egy novemberben bejelentett megoldás révén az Invitech ügyfelei egy kézből juthatnak hozzá a felhő alapú csoportmunka előnyeit biztosító alkalmazáshoz és a Microsoft Teams hatékony használatához nélkülözhetetlen telekommunikációs infrastruktúrához.

A megoldással megvalósul az Office 365 és a publikus telefónia integrációja, a felhőből közvetlenül és költséghatékonyan lesznek elérhetőek a telefonhívások a vezetékes és mobil hálózatok felé egyaránt. Az innovatív, felhő alapú Teams lényegét tekintve egy csevegési, videóértekezleti, hívási és fájltárolási lehetőségeket egyetlen integrált alkalmazásban biztosító csoportmunka megoldás.

„Összességében elmondható, hogy a Microsoft Teams rendszere és az Invitech által szállított, a telefonszolgáltatás köré épülő integrált megoldás új távlatokat nyit a vállalati kommunikációban. Nem véletlen, hogy az integrált rendszer iránt egyre nagyobb az érdeklődés üzleti ügyfeleink körében. Már megkötöttük az első szolgáltatási szerződéseket az egységes kialakítású rendszer szállítására és kollégáink számos további potenciális ügyféllel folytatnak előrehaladott tárgyalásokat” – értékelte az új szolgáltatás piaci fogadtatását Gerald Grace, az Invitech vezérigazgatója.

„A Teams használata mellett komoly érv, hogy a Microsoft folyamatosan fejleszti az elérhető szolgáltatások körét és rendszeresen jelentünk be olyan új funkciókat, melyek révén a gazdasági élet, a közigazgatás, vagy az oktatás szereplői még teljesebben használhatják ki a megoldás előnyeit” – fogalmazott Christopher Mattheisen, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.