Vadonatúj sport event műsorral jelentkezik a TV2. December 1-től vasárnap esténként kerül képernyőre a Catch! – úgyis utolérlek!, amely egy fogócska felnőtteknek.

Négy fős csapatok mérkőznek majd meg a Catch! hatalmas arénájában, hogy pontokat gyűjtve bekerüljenek a döntőbe, majd hazavigyék a 10 millió forintos fődíjat. A nagyszabású produkció háziasszonya Ördög Nóra, műsorvezető-riportere Petur András (Sport TV), kommentátora pedig Gundel Takács Gábor.

„A fogócskáról mindenkinek van valamilyen emlékképe, érzése. Egy nagyon egyszerű és szerethető gyerekjáték, amit most mi egy sokkal magasabb szintre emelünk, köszönhetően a hatalmas díszletnek, az akadálypályáknak, a komoly technikai háttérnek, és annak, hogy igazi sportemberekből álló csapatok állnak rajthoz” – árulta el Ördög Nóra.

A Catch! számomra azt hozta, amire számítottam, egy nagyon izgalmas, fordulatokkal teli versenyt, ahol műsorvezetőként, riporterként magamat adhatom” – mondta Petur András.

„A Catch! egyszerre egy játék és egy komoly verseny. Nekem az a dolgom, hogy átadjam a hangulatát, az izgalmát és e tekintetben semmiben sem más ez, mint bármilyen sportesemény. Remélem, hogy a nézőkben is olyan pozitív, a fogócska által nosztalgikus érzések jönnek elő, mint bennünk a forgatáskor” – fogalmazott Gundel Takács Gábor.