Saját ünnepi csatorna, korlátlanság és kedvezmények – többek közt ezekkel lepi meg ügyfeleit a Vodafone az ünnepek alkalmából ismét. Idén a UPC előfizetők sem maradnak ki a jóból.

Az okostelefonnal rendelkező lakossági előfizetők három nap díjmentes, korlátlan adathasználatot kapnak Vodafone-tól, az okostelefonnal nem rendelkezők pedig három nap díjmentes hanghívást. A leendő ügyfeleknek is kedvezni szeretne a szolgáltató: RED előfizetéssel 30.000 forint kedvezményt ad minden újonnan vásárolt mobiltelefon készülékre.

Újdonság, hogy ezúttal a UPC előfizetők sem maradnak ki a meglepetésekből. A Vodafone Magyarország a UPC Magyarországgal immáron egy cégcsoportként működve vezetékes ügyfeleknek határozott időre történő Vodafone RED szolgáltatáscsomagok vásárlása esetén havidíj-kedvezményt ad. A UPC Magyarországnál digitális televíziós előfizetéssel rendelkező ügyfelek is különleges meglepetésnek örülhetnek idén: az ünnepi időszakban három napig, december 24-től december 26-ig a Paramount Karácsony elnevezésű exkluzív, reklámmentes televíziós csatornát kapnak, amelyen közkedvelt filmek és sorozatok lesznek elérhetők.