Februártól új csatornákkal bővül a UPC Direct programpalettája, valamint két, már a kínálatban lévő csatorna válik elérhetővé csaknem az összes előfizetőnek. A tavaly novemberben bevezetett UPC Direct Now applikációban pedig már az RTL Klub HD is megtalálható lesz.

Programpaletta bővítéssel indította az évet a műholdas szolgáltató: három új csatornával erősíti kínálatát. A Life TV a közepes előfizetési csomagtól válik elérhetővé. A Plus HD TV előfizetői további két új csatornának örülhetnek: megérkezett az Epic Drama HD és a Viasat Nature.

A szolgáltató a Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkezőknek is kedveskedik újdonságokkal. A Life TV mellett ugyanis az eddig csak Plus HD TV csomaggal rendelkező előfizetők számára elérhető Viasat History és AXN már a két Medium csomagban is megtalálható lesz.

Akik akár útközben is szeretnek filmekben, műsorokban elmerülni, azoknak jó hír, hogy bővül a UPC Direct Now alkalmazáson keresztül elérhető csatornák száma: így már 51 csatornán követhetik kedvenc műsoraikat. Február 17-től az RTL Klub HD is bekerült az applikáció programpalettájába.

A UPC Direct ügyfelei a továbbiakban sem maradnak újdonságok nélkül, hiszen az RTL Magyarországgal kötött megállapodás keretében az év első felében várható még a Fillm+ HD, az RTL II HD, valamint az RTL Most+, az RTL prémium streaming szolgáltatásának bevezetése is.