A járványügyi helyzet miatt az idei Kábel Konvergencia Konferenciát egy későbbi időpontra halasztották a szervezők. A HFC Technics és az Equicom a háttérben folyamatosan azon dolgozik, hogy amint a szabályozás lehetővé teszi, megrendezzék a 2020-as KKK-t.

Addig is, hogy senki ne maradjon izgalmas tartalmak nélkül, elindították online videó-sorozatukat, ahol a legfontosabb szakmai és technológiai újdonságokról, termékekről, és az azokat érintő fejlesztésekről számolnak be.

Az előadások május 14-én kezdődtek, ezen a napon Pápista Ákos az Equicom Kft színeiben, a DOCSIS 3.1 méréstechnikáját mutatta be egy Webex előadás keretében. Május 28-án Pester Attila a Finn Teleste képviseletében a HFC Technics vendégelőadójaként fogja bemutatni szintén egy Webex előadás keretében a Teleste új generációs nagysebességű fejállomás platformját, a Luminato 4x4-et. Ezen felül egy rövid kérdezz-felelek keretében beszámol a Teleste terveiről és hogy miként érintette őket mint globális gyártót a vírushelyzet. A csütörtöki eseményre itt lehet regisztrálni.

A tervek szerint minden második héten újabb és újabb témával szolgálnak a szervezők.