A TV2 Csoport további négy szezonra szóló megállapodást kötött a LaLiga mérkőzéseinek közvetítésére, így a 2024/25-ös szezon végéig a spanyol bajnokság otthona a Spíler TV lesz.

Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója fontos mérföldkőnek nevezte az újabb LaLiga együttműködést, amit így indokolt: „A különleges körülmények közepette a lehető leghosszabb időre szerettük volna tovább erősíteni a prémium sport kínálatunkat, így a szokásosnak számító három szezonon felül sikerült egy továbbival megtoldani az újabb ciklusra megszerzett jogok időtartamát. Célunk, hogy platformjainkon a már eddig is megszokott magas minőségben tálaljuk nézőinknek a világ egyik legnépszerűbb bajnokságát hosszú éveken át."

A spanyol foci rajongóinak e mellett jó hír, hogy hosszú várakozás után végre június 11-én újraindult a 2019/20-as bajnoki szezon. A LaLiga a Sevilla - Betis sevillai városi derbivel kezdődött, amelyet a Spíler TV a Viva LaLiga című magazin műsorának különkiadásával és stúdiós felvezetéssel tálalt nézőknek.